7.4.15

XGENE KRIM PENJAGAAN ALAT KELAMIN LELAKI JITRA KEDAH

KRIM PENJAGAAN ANGGOTA KELAMIN LELAKI
KRIM KHUSUS UNTUK MENYEGARKAN ALAT KELAMIN LELAKI.
FORMULASI OLEH DR. ISMAIL TAMBI (PAKAR SAKIT TUAN) merupakan penawar untuk selesaikan masalah kesihatan anggota kelamin anda.
Faktor pemakanan dan gaya hidup sekarang menyebabkan tahap kesihatan lelaki semakin kurang. Begitu juga dgn ANGGOTA KELAMIN LELAKI. Tersumbat lemak dan kadar kolestrol tinggi menyebabkan SENJATA LELAKI tidak berfungsi dgn baik dan tidak mampu BERTAHAN lama.


 ORDER : 016-441 5698 (Yasir)

Cash On Delivery untuk area Alor Setar, Jitra, dan Perlis sahaja. 

Apa itu XGENE? 
XGENE merupakan krim sapuan luaran, dimana krim ini disapu terus ke alat kelamin lelaki. XGENE merupakan FORMULASI KHUSUS untuk menyegarkan dan memantapkan alat kelamin lelaki. Menjadikan alat kelamin kuat dan mantap secara semula jadi.

Kenapa perlu menggunakan XGENE?
Faktor pemakanan dan gaya hidup kini memberikan kesan terhadap tahap kesihatan lelaki termasuk kesihatan alat kelamin, pembuluh darah pada alat kelamin tersumbat disebabkan oleh lemak dan menyebabkan aliran darah menjadi kurang lancar serta menjadikan alat kelamin lelaki menjadi kurang sihat tanpa disedari.

Bagaimana XGENE bertindak?
Bahan aktif dan FORMULASI TONGKAT ALI yang terkandung di dalam XGENE bertindak melalui serapan terus kepada alat kelamin. Serapan menjadi sangat optimum kerana krim XGENE diperbuat dari bahan asas (base) yang khas untuk bertindakkan sebagai egen penyerapan. FORMULASI XGENE akan mengaktifkan kembali serta memberikan tenaga kepada sel (phosphorylate cell) yang dapat menguat dan memantapkan sel pada alat kelamin.

Bila kesan penggunaan XGENE dapat dilihat pada alat kelamin?
Kesan pengunaan XGENE dapat dilihat dalam tempoh 3 ke 7 hari jika XGENE digunakan hari-hari selepas mandi. Antara kesan yang dapat dirasai ialah tahap ereksi atau ketegangan alat kelamin mula meningkat dan menjadikan alat kelamin segar secara semulajadi.

Adakah XGENE dapat MEMBESARKAN, MEMANJANGKAN dan menjadikan alat kelamin dapat BERTAHAN LAMA semasa hubungan intim?
Apabila aliran darah dapat berjalan lancar dan otot alat kelamin kembali segar, pembesaran dan pemanjangan alat kelamin akan terjadi secara semula jadi disamping memberikan daya tahan alat kelamin untuk bertahan lebih lama semasa hubungan intim. Bukan itu sahaja, penghasilan sperma juga akan turut bertambah akibat dari kesan langsung peningkatan kesihatan alat kelamin.

Siapa yang harus mengunakan XGENE?
XGENE harus digunakan oleh setiap lelaki bagi menjaga dan mengekalkan kesegaran alat kelamin. Sesuai untuk mereka yang sedang membuat persedian untuk alam perkahwinan dan mereka yang sudah berkahwin.

Adakah ianya Halal dan Selamat?
Analisis makmal dari Makmal Toksikologi USM telah dijalankan terhadap produk X gene serta mendapat pengiktirafan Halal.BELI PRODUK YANG SELAMAT ! ORDER : 016-441 5698 (Yasir)

Cash On Delivery untuk area Alor Setar, Jitra, dan Perlis sahaja. 

Carian:
X gen jitra
Penjagaan zakar lelaki
produk lelaki
x gene perlis
krim zakar jitra
ubat kuat lelaki jitra

No comments:

Post a Comment