10.4.15

PREGNANCY TEST MURAH & OVULATION KIT MURAH

Diari seorang TTC banyak berhabis untuk beli Ovulation Test Kit dan Pregnancy Test Kit. Setiap bulan mesti sediakan "dana" untuk check subur ke tak ni..
Benda pun nak pakai buang ja.. Maka alternatifnya carila OVULATION KIT MURAH dan PREGNANCY TEST MURAH sahaja. Walaupun murah tetapi brand proMatris ni mempunyai ketepatan 99% dan berkualiti. 



OVULATION PREGNANCY TEST  kit pengujian kesuburan

Okey so kit ujian kesuburan ni kita guna untuk pantau waktu subur kita. Kalau naik 1 line tu negatif la tak subur lagi. Biasanya kita akan monitor 3 hari selepas haid (bergantung kepada tempoh kesuburan individu) setiap hari. OPK ni akan mengesan sejenis hormon iaitu hormon LH iaitu hormon yang mengeluarkan ovum dari ovari. 











Sekiranya anda dalam tempoh subur, test kit akan naik 2 line. Ingat 2 line ni tandanya positif subur bukan mengandung ya :) 
Semasa tempoh kesuburan yang tinggi, TTCian digalakkan bersama ya. Masa ni mempunyai tempoh yang tinggi untuk hamil sekiranya TTCian tidak mempunyai masalah-masalah lain. In sha Allah.


PREGNANCY TEST kit ujian kehamilan

Lepas dah subur-subur tu, selepas 2 minggu in sha Allah ada tanda2 kehamilan macam brown spot, pening-pening, mual-mual, sakit-sakit pinggang boleh la start gunakan KIT UJIAN KEHAMILAN ni. Bergantung kepada hormon HCG masing-masing, kit ini biasanya dapat kesan seawal minggu ke 4 kehamilan :) . Untuk pengujian kehamilan ni digalakkan menggunakan first urine masa bangun tido semasa awal kandungan tu. Kalau dah kandungan 6-7 minggu dah tak kisah waktu mana pun.. hehe..





Okey good luck untuk semua TTCian semoga ada rezeki dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah. Ameen

OVULATION MURAH (PINK) : RM 0.90 / strip
OVULATION & PREGNANCY KIT MURAH (with FDA) : RM1.20/ strip
Pos RM6 (semenanjung Malaysia)
RM10 (Sabah & Sarawak)



Jika anda berminat dan ingin mengetahui tentang produk ini dengan lebih lanjut, anda 
boleh menghubungi nurul (012-5755237)


Cash On Delivery untuk area Alor Setar, Jitra, dan Perlis sahaja. 





Carian:
Ujian kehamilan murah jitra
ujian kesuburan murah jitra
TTCian
mengesan kesuburan 
Pregnancy test kit murah jitra
ovulation test kit murah jitra
Pregnancy test kit murah malaysia
ovulation test kit murah malaysia
mengandung
tips mudah hamil
awal kehamilan
ovulation strip murah
pregnancy test murah

No comments:

Post a Comment