14.4.15

STRIP PENGESAN DADAH MALAYSIA 6 IN 1

1 x 6 Panel Home Drug Test Kit - tests for Cocaine, Heroin (Opiates), Speed (Amphetamines), benzodiazepines (Valium), buprenorphine and EDDP (Methadone)








    
Abbreviated name on testProper nameOther namesApproximate detectable time it remains in the URINE after use.
AMPAmphetaminesSpeed, amph or whizz.2-6 days
BARBarbituratesDepressants, Barbs, Downers3-8 days
BUPBuprenorphineSubutex3-6 days
BZOBenzodiazepinesBenzos, Rohypnol or roofies2-14 days
COCCocaineCoke, crack or charlie.2-5 days
MDMAMethylenedioxy-
methamphetamine
Ecstasy or E's2-6 days
METMethamphetaminesGlass, ice or meth.2-6 days
MOPMorphine2-5 days
MTDMethadoneDolly, Red Rock2-8 days
OPIOpiatesHeroin, smack or gear.2-5 days
PCPPhencyclidineAngel dust or peace pill3 - 8 days
TCATricyclic AntidepressantsTCA6 -10 days depending on duration of drug use.
THCMarijuanaCannabis, puff, spliff or hash.Casual use 2-14 days heavy use up to 30 days.


To perform the test:
1. Carefully remove the cassette from the foil pouch (do not break the seal on the foil pouch until you are ready to begin the test).
2. Using the sample pot, obtain a urine sample from the individual who is being tested. If you are not watching them produce a sample then you will need to use the temperature strip on the cup to determine if the sample has come from within the body and has not been tampered with in anyway. The temperature should be around 34 - 36 degrees Centigrade or 94 - 96 degrees Fahrenheit.
3. Pull the protective cap off the bottom of the test to reveal the absorbent testing strip. Do not touch the strip and do not throw away the protective cap.
4. Carefully dip the testing panel into the urine sample, ensuring that the urine does not come into contact with the plastic case of the test. Allow the test to absorb the urine for about 10-15 seconds. You will begin to see urine moving up the strips.
5. After 15 seconds, remove the test from the urine and replace the protective cap.
6. Lay the test on a clean flat surface while the test lines develop.
7. You can read negative results as soon as they appear but positive results must be read at least 5 minutes after removing from urine. All results should be read within 10 minutes otherwise a false reading may occur.

Results
You will see 2 letters on the drugs cassette next to the test strip, 'C' this is the Control band and 'T' this is the Test band. A pink coloured line should appear on the strip of the control band (C), this confirms that the test is working properly. If no line appears in the control band the cassette hasn’t worked properly and you may need to do a further test.
A second pink coloured line, no matter how faint should now appear in the test band (T), this is a negative result. If no further line appears in the test band (T) then the individual has tested positive for that drug of abuse.
Drug Tests
Remember a negative result will produce 2 lines (no matter how faint) and a positive result will produce only 1 line in the control band (C).
What should I do with the results?
If you obtain a negative result then the person tested has none of the tested drug of abuse in their body at this time. You may want to re-test again in a month's time. If you obtain a positive result then a drug of abuse has been detected in the urine. You may want to do another test later, or at a further date to confirm the result. 

Harga KIT PENGESAN DADAH MURAH : RM65
Pos RM7 (semenanjung Malaysia)
RM10 (Sabah & Sarawak)



Jika anda berminat dan ingin mengetahui tentang produk ini dengan lebih lanjut, anda 
boleh menghubungi nurul (012-5755237)


Penghantaran sekitar Alor Setar, Jitra, dan Perlis sahaja. 







carian:
alat pengujian dadah
alat mengesan dadah
kit dadah
drug strip malaysia murah
kit pengesan dadah malaysia
kit pengesan dadah kedah
dadah kedah
mengesan cocaine
mengesan heroin
mengesan methadone




10.4.15

PREGNANCY TEST MURAH & OVULATION KIT MURAH

Diari seorang TTC banyak berhabis untuk beli Ovulation Test Kit dan Pregnancy Test Kit. Setiap bulan mesti sediakan "dana" untuk check subur ke tak ni..
Benda pun nak pakai buang ja.. Maka alternatifnya carila OVULATION KIT MURAH dan PREGNANCY TEST MURAH sahaja. Walaupun murah tetapi brand proMatris ni mempunyai ketepatan 99% dan berkualiti. 



OVULATION PREGNANCY TEST  kit pengujian kesuburan

Okey so kit ujian kesuburan ni kita guna untuk pantau waktu subur kita. Kalau naik 1 line tu negatif la tak subur lagi. Biasanya kita akan monitor 3 hari selepas haid (bergantung kepada tempoh kesuburan individu) setiap hari. OPK ni akan mengesan sejenis hormon iaitu hormon LH iaitu hormon yang mengeluarkan ovum dari ovari. 











Sekiranya anda dalam tempoh subur, test kit akan naik 2 line. Ingat 2 line ni tandanya positif subur bukan mengandung ya :) 
Semasa tempoh kesuburan yang tinggi, TTCian digalakkan bersama ya. Masa ni mempunyai tempoh yang tinggi untuk hamil sekiranya TTCian tidak mempunyai masalah-masalah lain. In sha Allah.


PREGNANCY TEST kit ujian kehamilan

Lepas dah subur-subur tu, selepas 2 minggu in sha Allah ada tanda2 kehamilan macam brown spot, pening-pening, mual-mual, sakit-sakit pinggang boleh la start gunakan KIT UJIAN KEHAMILAN ni. Bergantung kepada hormon HCG masing-masing, kit ini biasanya dapat kesan seawal minggu ke 4 kehamilan :) . Untuk pengujian kehamilan ni digalakkan menggunakan first urine masa bangun tido semasa awal kandungan tu. Kalau dah kandungan 6-7 minggu dah tak kisah waktu mana pun.. hehe..





Okey good luck untuk semua TTCian semoga ada rezeki dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah. Ameen

OVULATION MURAH (PINK) : RM 0.90 / strip
OVULATION & PREGNANCY KIT MURAH (with FDA) : RM1.20/ strip
Pos RM6 (semenanjung Malaysia)
RM10 (Sabah & Sarawak)



Jika anda berminat dan ingin mengetahui tentang produk ini dengan lebih lanjut, anda 
boleh menghubungi nurul (012-5755237)


Cash On Delivery untuk area Alor Setar, Jitra, dan Perlis sahaja. 





Carian:
Ujian kehamilan murah jitra
ujian kesuburan murah jitra
TTCian
mengesan kesuburan 
Pregnancy test kit murah jitra
ovulation test kit murah jitra
Pregnancy test kit murah malaysia
ovulation test kit murah malaysia
mengandung
tips mudah hamil
awal kehamilan
ovulation strip murah
pregnancy test murah

7.4.15

XGENE KRIM PENJAGAAN ALAT KELAMIN LELAKI JITRA KEDAH





KRIM PENJAGAAN ANGGOTA KELAMIN LELAKI
KRIM KHUSUS UNTUK MENYEGARKAN ALAT KELAMIN LELAKI.
FORMULASI OLEH DR. ISMAIL TAMBI (PAKAR SAKIT TUAN) merupakan penawar untuk selesaikan masalah kesihatan anggota kelamin anda.
Faktor pemakanan dan gaya hidup sekarang menyebabkan tahap kesihatan lelaki semakin kurang. Begitu juga dgn ANGGOTA KELAMIN LELAKI. Tersumbat lemak dan kadar kolestrol tinggi menyebabkan SENJATA LELAKI tidak berfungsi dgn baik dan tidak mampu BERTAHAN lama.





Apa itu XGENE? 
XGENE merupakan krim sapuan luaran, dimana krim ini disapu terus ke alat kelamin lelaki. XGENE merupakan FORMULASI KHUSUS untuk menyegarkan dan memantapkan alat kelamin lelaki. Menjadikan alat kelamin kuat dan mantap secara semula jadi.

Kenapa perlu menggunakan XGENE?
Faktor pemakanan dan gaya hidup kini memberikan kesan terhadap tahap kesihatan lelaki termasuk kesihatan alat kelamin, pembuluh darah pada alat kelamin tersumbat disebabkan oleh lemak dan menyebabkan aliran darah menjadi kurang lancar serta menjadikan alat kelamin lelaki menjadi kurang sihat tanpa disedari.

Bagaimana XGENE bertindak?
Bahan aktif dan FORMULASI TONGKAT ALI yang terkandung di dalam XGENE bertindak melalui serapan terus kepada alat kelamin. Serapan menjadi sangat optimum kerana krim XGENE diperbuat dari bahan asas (base) yang khas untuk bertindakkan sebagai egen penyerapan. FORMULASI XGENE akan mengaktifkan kembali serta memberikan tenaga kepada sel (phosphorylate cell) yang dapat menguat dan memantapkan sel pada alat kelamin.

Bila kesan penggunaan XGENE dapat dilihat pada alat kelamin?
Kesan pengunaan XGENE dapat dilihat dalam tempoh 3 ke 7 hari jika XGENE digunakan hari-hari selepas mandi. Antara kesan yang dapat dirasai ialah tahap ereksi atau ketegangan alat kelamin mula meningkat dan menjadikan alat kelamin segar secara semulajadi.

Adakah XGENE dapat MEMBESARKAN, MEMANJANGKAN dan menjadikan alat kelamin dapat BERTAHAN LAMA semasa hubungan intim?
Apabila aliran darah dapat berjalan lancar dan otot alat kelamin kembali segar, pembesaran dan pemanjangan alat kelamin akan terjadi secara semula jadi disamping memberikan daya tahan alat kelamin untuk bertahan lebih lama semasa hubungan intim. Bukan itu sahaja, penghasilan sperma juga akan turut bertambah akibat dari kesan langsung peningkatan kesihatan alat kelamin.

Siapa yang harus mengunakan XGENE?
XGENE harus digunakan oleh setiap lelaki bagi menjaga dan mengekalkan kesegaran alat kelamin. Sesuai untuk mereka yang sedang membuat persedian untuk alam perkahwinan dan mereka yang sudah berkahwin.

Adakah ianya Halal dan Selamat?
Analisis makmal dari Makmal Toksikologi USM telah dijalankan terhadap produk X gene serta mendapat pengiktirafan Halal.















BELI PRODUK YANG SELAMAT !

Jika anda berminat dan ingin mengetahui tentang produk ini dengan lebih lanjut, anda 

boleh menghubungi Yasir (016-4415698) 




Cash On Delivery untuk area Alor Setar, Jitra, dan Perlis sahaja. 










Carian:
X gen jitra
Penjagaan zakar lelaki
produk lelaki
x gene perlis
krim zakar jitra
ubat kuat lelaki jitra

6.4.15

DIDIK SIHAT HOMESTAY JITRA

Penginapan pilihan untuk bercuti di JITRA

Kami menyediakan homestay yang  LUAS, SELESA, LENGKAP dengan harga yang berpatutan. Lokasi yang strategik dan tenang dengan kehijauan alam semulajadi. Lokasi homestay di dalam kawasan perumahan terbesar di Jitra mempunyai kawasan riadah terkenal iaitu Taman Tasik Darul Aman. 




Kemudahan yang disediakan:

# 3 bilik tidur dilengkapi penghawa dingin dan kipas
# 3 bilik air
# 3 katil queen
# Toto dan bantal tambahan
# Tv dilengkapi astro basic
# Sofa
# Set meja makan
# Peti sejuk
# Mesin basuh automatik
# Sejadah
# Iron dan Iron Board
# Cerek Elektrik
# Periuk nasi (Dilengkapi peralatan memasak)
# Garaj yang luas 
# Unifi NEW




Ruang tamu yang luas untuk bersantai


 Bilik ke - 2 yang selesa dilengkapi penghawa dingin





 Bilik ke - 3  yang selesa dilengkapi penghawa dingin


Bilik utama di tingkat bawah  yang mengandungi 1 bilik Air 



Lokasi homestay berdekatan:

*Politeknik Sultan Abdul Halim Mu'adzam Shah (POLIMAS) - 3 km*Institut Perguruan Darul Aman (IPDA) - 3 km
*Institut Aminudin Baki -3km
*Institut Latihan Perindustrian (ILP) Jitra - 3km
*Kolej Komuniti Bandar Darul Aman (KKBDA) - 5 km
*Sekolah Menengah Sains Sultan Abdul Halim (SMSAH/JENAN) - 4km*MRSM Kubang Pasu - 7 km*IKBN Kubang Pasu - 7 km*Lapangan Terbang Sultan Abdul Halim (Airport) - 8 km
*Dewan Wawasan - 7 km
*Taman Tasik Darul Aman - 1km
*Darulaman Golf and Country Club (DGCC) - 1 km

Lain-lain kawasan sekitar :

*Universiti Utara Malaysia (UUM) Sintok - 35 km
*Kolej Matrikulasi Kedah - 30 km
*Universiti Malaysia Perlis (UniMap) Pauh Putra - 40 km
*Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin - 35 km
*Bukit Kayu Hitam - 30 km
*Sekolah Menengah Integrasi Bukit Kayu Hitam - 30 km
*UiTM Arau - 30 km
*Kolej Matrikulasi Perlis - 30 km
*Jeti Kuala Kedah ke Langkawi - 35km
*Kolej Universiti Insaniah Kampus Alor Setar - 20 km
*Kolej Poly Tech MARA Alor Setar - 24 km
*Bandar Alor Setar - 20km 


Kadar Sewaan Didik Sihat Homestay Jitra

RM180 / malam 



check-in : 2.00 Petang

check out : 12.00 Tengah Hari


Alamat:
219 Jalan Azzalea 3,
Taman Tunku Sarina 3,
Bandar Darulaman,
06000 Jitra,
Kedah


TEMPAHAN HOMESTAY:

012-5755237 ( Nurul )

016-4415698 ( Yasir )




carian:

homestay jitra
jitra homestay
homestay murah jitra
homestay di tasik jitra
homestay di darulaman park
hotel jitra
homestay di bandar darulaman
penginapan di bandar darulaman
Homestay di jitra 
pekan jitra
penginapan di jitra
Rumah Rehat di Jitra
Homestay Jitra Murah
homestay jitra
homestay bandar darulaman
homestay murah di jitra
homestay berdekatan polimas
homestay berdekatan Institut Perguruan Darul Aman
homestay berdekatan Tasik darul aman
homestay selesa jitra
konvokesyen polimas
penginapan berdekatan dewan wawasan
aktiviti di dewan wawasan
konvokesyen uum