2.3.13

Nose Magic

Rawan adalah tisu yang unik. Ia adalah sangat mudah dibentuk, tisu badan alih danlembut dalam hidung kita. Ia juga ditemui dalam telinga dan sendi. Untuk menggambarkan, hanya menggunakan tangan anda untuk menolak hidung anda ke belakang dan sebagainya, ke atas dan ke bawah, dan anda dengan cepat akan menyedari ia boleh dengan mudah dipindahkan. Mengenakan tekanan pada tulang rawan fleksibel adalahbagaimana NOSE MAGIC digunakan untuk membetulkan penampilan hidung. Hidung kebanyakannya terdiri daripada tulang rawan dan rawan adalah air 90%. Rawan adalah tisu badan dibengkokkan, alih dan lembut dan penggunaan konsisten tekanan akan berubah bentuk sepanjang masa itulah sebabnya NOSE MAGIC berfungsi.

Ramai yang telah dilihat budaya dan tradisi di Afrika dan negara-negara lain yang meluaskan hidung dan telinga menggunakan sesuatu yang mudah seperti cincin dan pelbagai logam, ini adalah contoh sempurna bagaimana Nose MAGIC ™ berfungsi. Lama kelamaan, hidung secara beransur-ansur akan mengambil bentuk yang anda berikan.

NOSE MAGIC ™ adalah alternatif terbaik kepada pembedahan hidung. Menggunakan produk ini selama 15 minit sehari akan membantu mengurangkan saiz hidung anda, membuat ia lebih ramping dan MACUNG dalam 2 minggu.

arahan:

Buka NOSE MAGIC dan letakkannya di atas hidung, lebih dekat dengan bahagian bawah di mana tulang rawan. Ingat,Pemakaian secara konsisten adalah penting dan pemakaian setiap hari selama kira-kira 15 minit. Selepas kira-kira 2 minggu, anda boleh mula untuk melihat hidung anda akan kelihatan nyata lebih kecil dan nipis, dan lurus di batang hidung.


Harga RM35.90 untuk 1 unit 

Jika anda berminat dan ingin mengetahui tentang produk ini dengan lebih lanjut, anda 

boleh menghubungi Nurasha di No Hp: 012-5755237 atau email ke Nurasha266@hotmail.com


No comments:

Post a Comment