12.4.12

Saffron Based Product Jitra kedah Saffron/ zaafaran

Assalamualaikum, hari ni saya nak kongsi bersama sama dengan anda satu produk kesihatan yang kini sedang di cari-cari. Saya tengok harga di pasaran begitu mahal sehingga ada yang tidak mampu untuk mendapatkan produk kesihatan ini. Jom kita lihat apa yang terkandung di dalam produk Saffron ini.......
Produk keseluruhan SaffronSerbuk Saffron RM 80/kotak

Untuk orang yang mengalami strok atau lumpuh, menghidap sakit buah pinggang, darah tinggi, lemah jantung, lelah (asma) yang sentiasa bergantung pada gas, masalah penghadaman, kebas hujung jari dan tapak kaki, dan lenguh-lenguh sendi, gout (bengkak kaki), susah mendapat tidur yang nyenyak. (tidur yang merehatkan), susah bangun pagi, malas bangun dan badan rasa berat waktu bangun dari tidur, wanita lepas bersalin, mengembalikan tenaga dan keremajaan dalaman, sakit kepala atau migrain, sakit urat saraf, sakit-sakit sendi atau rheumatism, kencing manis samada dalam air kencing atau darah, sakit kulit dan banyak lagi jenis penyakit. (tanpa diduga)Kopi Ibnu Sina RM19.00 (20 paket)

Gabungan 4 herba berkhasiat. Khasiatnya: Berkata Ibnu Sina  "Hindiba' dapat membuka segala yang tersumbat di saluran makan dan di dalam urat saraf, mengubati penyakit mata, menghapuskan penyakit selaput mata, menstabilkan degupan jantung, bermanfaat untuk penyakit kerongkong, dapat melegakan kahak, gelema, serta memperbaiki usus di perut"

Stigma Saffron RM24/kotak


Kaya dengan vitamin B1 dan B2. Membantu proses penghadaman, menguatkan ingatan, merawat anemia, mengawal tekanan darah dan kolestrol, mengurangkan risiko serangan jantung, mengurangkan keletihan, sembelit, bisa sendi, mengatasi ketidaksuburan serta menguatkan rahim selepas bersalin.

Madu Asli + 20 Herba Pilihan RM   44/kotak


Madu Minda RM  43/kotak


Mee Saffron RM 3/kotak
(kawasan Jitra sahaja)


PRODUK INI TIDAK MERBAHAYA KEPADA KESIHATAN!! 


Jika anda berminat dengan produk-produk ini, anda boleh menghubungi 

Nurul Assa`adatul Shahida 016 4425698 
nurasha266@hotmail.com

Ku Muhammad Yasir 016 4415698 
kucet86@gmail.com

atau tinggalkan comment anda di bawah :)

Pesanan akan diposkan melalui pos laju + RM5


Capaian

safron jitra
zafaran
mee zaafaran
mee safron
safron jitra
zaafaran jitra
zaafaran murah jitra
madu minda jitra
No comments:

Post a Comment